Bilverkstad Motala

Service och reparationer •

Släp och hyrbilar

För oss på Bilverkstad Motala är det viktigt att kunna erbjuda precis de tjänster som våra kunder behöver, och därför är vi glada över att kunna erbjuda släp och hyrbilar till betydligt lägre priser än de flesta andra aktörerna på marknaden. Vi erbjuder hyrsläp för olika tillfällen samt med olika kapaciteter och ni avgör alltid själva hur lång hyresperiod ni behöver dem. Vi erbjuder er att hyra från så kort tid som två timmar upp till en hel helg.

Vi hjälper er som behöver hyra bil eller släp

Om ni skall frakta skräp till tippen och behöver hyra släp i Motala kan ni vända er till oss för att få hjälp. Vi har även hästsläp, takboxar, gallersläp och båtsläp. Är det en bil ni behöver frakta från en plats till en annan har vi släp för detta med kapacitet från 2000 till 2700 kg. Hos oss kan ni även få tag på en större hyrbil i Motala i form av en skåpbil som kan komma väl till hands när ni skall flytta eller behöver frakta andra stora föremål.

Boka släp och hyrbilar i Motala hos oss

Välkomna till oss för att på ett enkelt sätt boka ett släp eller hyrbil i Motala.

 • Vi har en fast prislista per timme/dygn
 • Vid hyra av skåpbil kan ni välja mellan fria mil eller pris per kilometer
 • Alla uthyrningsobjekt är kontrollerade och säkra

Vi har låga priser när du vill hyra släp och bil

Utöver att det är smidigt att boka släp och hyrbilar i Motala hos oss håller vi också betydligt lägre priser än de stora uthyrningsfirmorna. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder att utan krångel få tag på det som behövs utan att det blir för dyrt och är därför glada över vårt utbud av uthyrningsobjekt. Ni är även välkomna till oss om ni vill veta mer om vilken bilservice vi kan erbjuda antingen som kilometerservice eller för en reparation. Vi ser fram emot att höra från er!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vår bilverkstad i Motala tar hand om din bil oavsett märke samt årsmodell och bistår med service och reparationer.

  Adress
  Vadstenavägen 14
  591 37 Motala

  Telefon
  0141-507 72

  E-post
  offert@bilverkstadmotala.se

  Orgnr
  556611-4491

OM OSS

Vår bilverkstad i Motala tar hand om din bil oavsett märke samt årsmodell och bistår med service och reparationer.

Bilverkstadmotala.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Tälle Bil, Däck & Släpservice AB/Autoexperten kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vadstenavägen 14
591 37 Motala

0141-507 72

offert@bilverkstadmotala.se

Orgnr:
556611-4491