Bilverkstad Motala

Service och reparationer •

Bilverkstad

En dåligt fungerande bil kan ställa till många problem och framförallt vara frustrerande för dig som äger fordonet. Om du stöter på problem med din bil är du alltid välkommen till oss på Bilverkstad Motala. Vi kan identifiera vilket problemet är och åtgärda det utan att du behöver vara utan ditt fordon en lång tid. Utöver det erbjuder vi även regelbunden bilservice som är viktig för att allting skall fungera som det skall och för att livslängden skall bli lång. Alla är välkomna till vår bilverkstad oavsett fordonets märke!

Vi gör allt från däckbyte till reparationer

Genom att vända er till oss för ett däckbyte i Motala kan ni bespara er själva både arbetstid och muskelkraft. Vi utför däckbyten både inför sommar- och vinterhalvåret på några få minuter och kontrollerar däcktrycket på plats. Vill ni kombinera däckbytet med bilservice i Motala går det naturligtvis bra. Många väljer också att komma till oss för en kontinuerlig service efter att bilen gått ett visst antal kilometer. Under en sådan service kontrollerar vi bland annat bromsarna, motoroljan och belysningen. Vi hjälper er självklart även vid mer akuta problem.

På vår bilverkstad i Motala finns utbildade mekaniker

Oberoende av om ni kommer till oss för service eller däckbyte i Motala finns det flertalet fördelar med besöket:

 • Genom regelbunden service ser ni till att bilen håller längre
 • Ni kan känna er säkra på att fordonet blir servat av utbildade och erfarna mekaniker
 • Vi kan snabbt identifiera eventuella problem ert fordon har och åtgärda dem

Vår bilverkstad håller ett billigt pris

När ni behöver hjälp med bilen går det bra att ta kontakt med vår bilverkstad i Motala. Utöver att vi snabbt kan erbjuda er en ledig tid när vi kan se över fordonet är vi en verkstad som ser till att hålla ett lågt pris för bilservice. Vi försöker alltid ge våra kunder en uppskattning på vilket slutpriset kommer bli för att inga otrevliga överraskningar skall uppstå. Välkomna till oss om ni vill boka en tid för service, reparation eller om ni behöver råd kring vilka åtgärder som är lämpligast.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vår bilverkstad i Motala tar hand om din bil oavsett märke samt årsmodell och bistår med service och reparationer.

  Adress
  Vadstenavägen 14
  591 37 Motala

  Telefon
  0141-507 72

  E-post
  offert@bilverkstadmotala.se

  Orgnr
  556611-4491

OM OSS

Vår bilverkstad i Motala tar hand om din bil oavsett märke samt årsmodell och bistår med service och reparationer.

Bilverkstadmotala.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Tälle Bil, Däck & Släpservice AB/Autoexperten kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vadstenavägen 14
591 37 Motala

0141-507 72

offert@bilverkstadmotala.se

Orgnr:
556611-4491