Bilverkstad Motala

Service och reparationer •

Om oss

En verkstad som värnar om det personliga bemötandet

Tälle Bil, Däck & Släpservice AB/Autoexperten har sedan över 30 år tillbaka drivits av Lars-Erik Tälle som för många Motalabor är ett bekant ansikte från de bensinmackar han jobbat på genom åren. Verksamhetens kärna ligger förstås i alla de fordon vi kan serva och reparera men också i att vi är måna om ett personligt och professionellt bemötande. Alla kunder skall känna sig välkomna hos oss oberoende av om det är ett däckbyte, en hjulinställning eller något annat man behöver hjälp med.

Vi ingår i Autoexperten

Tack vare att vi ingår i Autoexperten kan vi erbjuda dig en assistansförsäkring vid underhållsservice och delbetalning som är räntefri i 12 månader om betalningen sker med Autoexpertens kort. Vilket bilmärke du än har så följer vi alltid tillverkarens instruktioner för att garantera att nybilsgarantin inte påverkas. Hos oss på Tälle Bil, Däck & Släpservice AB/Autoexperten hittar du också reservdelar som har en funktionsgaranti på tre år.

En komplett serviceanläggning

Våra lokaler är anpassade efter vår verksamhet och tack vare dem kan vi erbjuda våra kunder ett stort utbud av tjänster. Vi vill vara det självklara valet när det uppstår några behov som rör ditt fordon oberoende av vad det är som skall åtgärdas.

Med våra många års erfarenhet av att arbeta med fordon av olika märken kan vi lösa allt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vår bilverkstad i Motala tar hand om din bil oavsett märke samt årsmodell och bistår med service och reparationer.

  Adress
  Vadstenavägen 14
  591 37 Motala

  Telefon
  0141-507 72

  E-post
  offert@bilverkstadmotala.se

  Orgnr
  556611-4491

OM OSS

Vår bilverkstad i Motala tar hand om din bil oavsett märke samt årsmodell och bistår med service och reparationer.

Bilverkstadmotala.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Tälle Bil, Däck & Släpservice AB/Autoexperten kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vadstenavägen 14
591 37 Motala

0141-507 72

offert@bilverkstadmotala.se

Orgnr:
556611-4491